Gastro

Raznoliku gastro ponudu hotela čine: Lobi bar sa terasom, pansionski restoran i A la carte restoran sa kafeterijom i VIP galerijom.

Pansionski restoran namijenjen je prvenstveno gostima hotela i u njemu se služi dorucak, na bazi svedskog stola, a u prilagođenim situacijama tokom posjeta sportskih, kongresnih ili većih turističkih grupa, ručak i večera takođe.

A la carte restoran, sa kafeterijom, je otvoren za goste hotela, ali  i za sve koji žele da probaju vrhunska jela crnogorske i internacionalne kuhinje.

U sklopu restoranskog dijela, gostima je na raspolaganju i lounge zona, posebno pogodna za korisnike sportskih sadrzaja kompleksa, gdje se mogu osvježiti i odmoriti.

U restoranu se nalazi bina, koja posebno doprinosi multifunkcionalnosti ovog prostora, čineći ga pogodnim za organizaciju koktela, poslovnih i privatnih proslava.

VIP Galerija

Izdvojena od druga dva restoranska dijela, sa posebnom gastro ponudom, osmišljenom do najsitnijih detalja, VIP Galerija predstavlja cjelinu restorana idealnu za poslovne ručkove i svečanosti intimnijeg karaktera, odnosno za sve goste koji žele vrhunsku uslugu, mir i privatnost.