Masaže

Aromaterapy relax je blaga prijatna masaža kojom se postiže opuštanje organizma i sjedinjavanje protoka energije, uz korišćenje organskih eteričnih ulja.

Refleksologija stopala podrazumijeva poseban vid masaže koja se izvodi pritiskanjem refleksnih tačaka na stopalima, čime se postiže stimulacija rada pojedinih organa.

Masaža sa vulkanskim (vrućim) kamenjem je specijalna vrsta masaže, koja pomaže u opuštanju napetih mišića, poboljšava cirkulaciju i umiruje nervni sistem. Ova masaža se koristi kod onih osoba koje imaju problem sa cirkulacijom, nesanicom, bolovima u leđima kao i kod nekih reumatskih stanja.

Sportska masaža je duboka energična masaža kojom se postiže rasterećenje mišićne napetosti i opuštanje ligamenata. Masažnim pokretima se tretiraju mišići i tetive što je sportistima potrebno da bi se relaksirali.

Terapijska (manuelna) masaža obuhvata posebne pokrete i zahvate koji se koriste za uspostavljanje poremećene funkcije zglobova, prvenstveno kičmenog stuba.

Kraljevska masaža je masaža koju izvode dva terapeuta. Ova masaža ima dvostruko jači efekat od obične relax masaže i namijenjena je pravim hedonistima koji taj osjećaj mogu doživjeti upravo u našem Wellness & SPA centru.

Anticelulit masaža jaka, energična masaža sa brzim pokretima koja pospješuje limfnu drenažu, poboljšava cirkulaciju i samim tim daje koži zategnutiji izgled.

Limfna drenaža je terapeutska metoda kojom se poboljšava mikrocirkulacija, stimuliše metabolizam i limfni sistem i ubrzava izlučivanje otpadnih materija iz organizma.