Teretana

U sklopu Hotela, na površini od 198,5 m2, nalazi se moderno opremljena teretana, namijenjena kako gostima hotela, tako i profesionalnim sportistima i rekreativcima. Teretana sadrži profesionalne kardio i sprave za vježbanje, a komforan prostor pogodan je i za grupne treninge.

 

                                               VRSTA USLUGE  BROJ TERMINA / DUZINA TRAJANJA TIP KARTE
MJESEČNA

KARTA

POLUGODŠNJA KARTA GODIŠNJA

KARTA

TERETANA 3x nedjeljno / 60 min 40,00 € 200,00 € 400,00 €
TERETANA 5x nedjeljno / 60 min 55,00 € 280,00 € 550,00 €

 

Termine je neophodno unaprijed rezervisati.

 

 

 

USLOVI KORIŠĆENJA
TERMIN :

SPORTSKA TERETANA SE MOŽE KORISTITI RADNIM DANIMA OD 06:30 DO 22:00h. SVI KORISNICI MORAJU PRIJE DOLASKA ZAKAZATI I POTVRDITI SVOJ TERMIN. KAKO BI VAŠ BORAVAK BIO KOMFORNIJI, BROJ KORISNIKA SPORTSKE TERETANE JE OGRANIČEN NA 15 ČLANOVA PO SATU. SATNICA TERMINA ZA SVAKI TIP PRETPLATNE KARTE SE NALAZI U PRILOGU.

ZAKAZIVANJE TERMINA :

TERMINI SE MOGU ZAKAZIVATI PUTEM TELEFONA 020/440-004 ILI NA E-MAIL wellness@verdecomplex.com

ZBOG OGRANIČENOG BROJA MJESTA PREPORUČUJEMO DA GOST SVOJ TERMIN ZAKAŽE MJESEC ILI NEDELJU DANA UNAPRIJED. UKOLIKO POSTOJE SLOBODNA MJESTA, TRAŽENI TERMIN SE MOZE ZAKAZATI NAJKASNIJE 2 SATA PRIJE POČETKA.

PLAĆANJE :

PLAĆANJE SE VRŠI AVANSNO, NAJMANJE 10 DANA PRIJE POČETKA ODABRANE USLUGE.

OTKAZIVANJE TERMINA :

GOST JE DUŽAN DA, U SLUČAJU SPRIJEČENOSTI DOLASKA, OTKAŽE SVOJ TERMIN NAJMANJE 12 SATI PRIJE ZAKAZANOG TERMINA, U SUPROTNOM ĆE SE TAJ TERMIN SMATRATI ISKORIŠĆENIM.

ČLANSKE KARTE :

RECEPCIJA SPA I WELLNESSA ĆE SVAKOM SVOM NOVOM ČLANU OBEZBIJEDITI ČLANSKU KATU SA IMENOM I PREZIMENOM KORISNIKA I SA JEDINSTVENIM BARKODOM. PRILIKOM PRVOG DOLASKA, NA RECEPCIJI ĆE SE UZETI FOTOGRAFIJA GOSTA RADI LAKŠE IDENTIFIKACIJE PRILIKOM SLEDEĆIH DOLAZAKA. U SLUČAJU GUBITKA KARTICE, GOST JE DUŽAN DA OBAVIJESTI RECEPCIJU KAKO BI SE PONIŠTILA STARA, A IZDALA NOVA KARTICA, PRVA ZAMJENA KARTICE JE BESPLATNA, A ZA SVAKU SLEDEĆU ĆE BITI NAPLAĆENA CIJENA REIZDAVANJA U IZNOSU OD 10.00€.

DOLAZAK :

SVAKI KORISNIK ČLANSKOM KARTOM IMA PRISTUP PODZEMNOJ GARAŽI. NA RECEPCIJI GOST MORA POKAZATI VALIDNU ČLANSKU KARTU KOJA ĆE BITI SKENIRANA KAKO BI SE POTVRDIO TERMIN GOSTA. POSLE ČEKIRANJA NA RECEPCIJI GOST DOBIJA NARUKVICU SA KOJOM OTVARA VRATA TERETANE, A SVE NA OSNOVU ČLANSKOG PAKETA KOJI IMA. TAKOĐE. DOBIJA KLJUČ OD SVOG LOKERA U SVLAČIONICI.

SVLAČIONICE :

U ORMARIĆIMA SE NALAZE PEŠKIRI KOJI SE DAJU NA KORIŠĆENJE.

ODLAZAK :

PO ZAVRŠETKU TERMINA, GOST JE DUŽAN DA NA RECEPCIJI, U KORPI ZA PRLJAV VEŠ, OSTAVI PEŠKIR, KAO I DA VRATI KLJUČ OD LOKERA. PRILIKOM ODLASKA, GOST PONOVO SKENIRA SVOJU KARTICU NA RECEPCIJI GDJE DOBIJA TAČAN UVID U PREOSTALE TERMINE, KAO I MOGUĆNOST DA PROMIJENI SLEDEĆI ZAKAZANI TERMIN (AKO IMA RASPOLOŽIV)

PRAVILNIK O KORIŠĆENJU SPORTSKE TERETANE :

KORISNIK JE DUŽAN DA POŠTUJE SVE ODREDBE IZ PRAVILNIKA O NAČINU KORIŠĆENJA WELLNESS CENTRA. PRAVILNIK SE NALAZI U PRILOGU.

Ovdje možete pogledati cjenovnik za personalne treninge!