Tretmani lica i tijela/Dibi Milano

Dibi Milano nudi kompletan asortiman proizvoda za njegu lica i tijela, kreiranih na osnovu profila i načina života klijenata. Dibi Milano proizvodi su klinički testirani i pomažu u borbi protiv nesavršenosti i nepravilnosti kože. Preko 30 godina, Dibi Milano je visoko plasiran među profesionalcima za njegu i zaštitu kože.

Tretmani za lice:

Dibi Base Perfection – Efekat perfektne kože, čisti, posvijetljuje i priprema kožu za tretmane koji slijede. Tretman koji reaktivira i čisti epiderm na funkcionalan način, vraćajući mu vitalnost.

Dibi Hydra Perfection – Tretman hidratacije koji revitalizuje kožu, dajući joj potrebnu količinu hijaluronske kisjeline i kolagena, stimuliše fiziološki mehanizam hidratacije i obnavljanje odgovarajućih rezervi vode u tkivu kože.

Dibi Fill Perfection – Profesionalni tretman sa izuzetnim sastavom i efektom protiv starenja, posebno formulisan za lice, vrat i dekolte.

Dibi Calm Perfection – Umirujući tretman protiv crvenila lica, koji daje trenutni osjećaj smirivanja i obnavljanja osjetljive, netolerantne kože lica.

Dibi Age Perfection – Profesionalni Global youth face tretman je prvi profesionalni tretman za novi sjaj i efekat podmlađivanja lica, vrata i dekoltea.

Dibi Pure Equalizer – Prva profesionalna kozmetička linija, koja tretira kombinovanu i masnu kožu, kao i nečistu kožu podložnu aknama na različit način jer nisu svi problemi i nedostaci isti.

Dibi Lift Creator – Tretman nove generacije za obnavljanje kože, lifting kontura lica, korekciju bora, obnavljanje gustine tkiva.

Dibi White Science – Prvi brightening annti-skin spot tretman, koji reguliše melanin za kožu koja je besprekorna i čista kao svjetlost.

Dibi Magnific Mask – Antioksidans tretman koji reaktivira funkcionalnost kože i bori se protiv znakova umora i stresa, sive, dehidrirane i krhke kože, kao i protiv formiranja slobodnih radikala podsticanjem revitalizacije lica, vrata i dekoltea.

Tretmani za tijelo:
Body Treatments:
Dibi Shape Perfection – savršenstvo prvog kompletnog tretmana za mršavljenje, koji smanjuje proširene masne naslage i daje vašem tijelu sasvim novi izgled i oblik.

Dibi Lift Creator Age&Tone – Tretman koji podmlađuje, zateže i okrepljuje Vaše tijelo. Tretmani kreirani samo za Vas, zahvaljujući naprednoj kozmetici, omogućavaju trajno djelovanje 24 sata.

Dibi Meso Perfection – Modeling draining and intensive tretman aktivira površinsku mikrocirkulaciju, poboljšava odvođenje intercistijskih tečnosti, stimuliše reapsorbciju tečnosti, podstiče ponovno uspostavljanje ispravne cirkulacije i olakšava izbacivanje toksina koji su infiltrirani u tkivu kože.