Tretmani lica i tijela /Bilogique Recherche’

TRETMANI LICA

Osnovni tretmani lica1
1
Soin Sebo-reequilibrant
Tretman sebo regulacije kod masne kože ………………….50,00€

Tretman sebo regulacije kod suve kože …………………….40,00€

Soin Oxygenant VIP O2 ……………………………………………..50,00€
Tretman koji kiseonikom obogaćuje epiderm i opušta Vaše lice,

dajući mu blistav izgled.

Tajna se krije u ekstraktu krastavca, serumu Elastine Marin,

ekstraktu svile i hamamelisa.

Soin Hydreclat (Instant Fresh) ……………………………………35,00€
Hidrantni tretman sa efektom zatezanja, za blistaviji ten

koji donosi čvrstoću i vraća svježinu koži.

 

OSNOVNI INTEZIVNI TRETMANI

Soin Lift C.V.S. ……………………………………………………………….60,00€
Tretman koji spaja eksfolijaciju i lifting sa posebnom masažom kojom se jača tonus i reoblikuju konture lica. Ovaj tretman karakterističan je po čuvenoj masaži „štipkanja“ Jacquet Leroy, čiji su sastavni dio blagotvorne supstance poput ekstrakta svile, hijalurona, mikroskopskih algi bogatih silicijumom. Ostatk otkrijte sami.

Soin Restructurant et Lissant ………………………………….. 60,00€
Regenerativni i lifting tretman za tanku, osjetljivu i iritiranu kožu ili kožu sa znacima starenja. Za ovaj tretman koristi se: hijaluron, Gelee Royale, proteini iz mlijeka i ekstrakt tikvice koji umiruju i hidriraju kožu. Nakon tretmana Vaša koža, biće hidrirana, umirena i zategnuta.

Soin MC 110 …………………………………………………………………..50,00€
Intezivni tretman za dubinsku regeneraciju mlade kože. Ekstrakt Phyto planktona iz hladnih mora daje licu energiju, tonus i regenerišu epiderm. Ekstrakt čička hidrira i smiruje kožu, dok joj hijaluron daje dubinsku hidrataciju i vitamin D3. Ovo je filer tretman za normalnu kožu, pa i onoj kojoj nedostaje boje, vitalnosti i na kojoj su se pojavile prve bore…glatka, čistija i mlađa koža-rezultat koji će Vas oduševiti.

Soin Aux Acides de Fruits …………………………………………….45,00€
Da bi Vam koža bila lijepa i tonirana a bore nevidljive, predlažemo Vam upravo ovaj tretman sa efektima dubinskog pročišćavanja i potpunog obnavljanja. Voćne kisjeline od jabuke, đumbira, grožđa i grožđanog šećera potpomoći će proces eksfolijacije, prosvijetljenja i regeneracije. Rezultat: bore i tanke linije uglađene, epiderm toniran.

Soin Exfolian P50 Visage……………………………………………….50,00€
Tretman za čišćenje i toniranje epiderma. Namjenjen je debljoj koži, sa borama i bez tonusa, sa flekicama. Najefikasniji pomagači upregnuti su da koži vrate stari sjaj, eksrakt limuna, kane, hijalurona, AHA i ulje pamuka. Rezultat: potpuno glatka koža i vraćen sjaj.

 

DODATNI TRETMANI
• Super Booster Remodeling face …………………………………………………………………70,00€
Otvoreniji, jasniji pogled, izraženije jagodice, manje uočljive bore i jasnija definicija kontura lica – ovo su samo neki od magičnih efekata aparata Remo2deling Face. Bio-elektrostimulacija kombinuje moć 4 struje (galvanske struje srednje i visoke frekvencije uz upotrebu autentičnih seruma za odmah vidljive i dugotrajne rezultate.
• Elektroparation + cocktail d’ Actifs Regenerants ……………………………………..90,00€
Upotrebom aparata Remodeling face sa elektroporacijom, strujom visoko frekventnog impulsa, površinski sloj epidermisa postaje propustljiv tim povećava biološku iskoristivost seruma. Velike koncentarcije aktivnih sastojaka vitaminB, Vitamin A i hijaluronske kisjeline.
• Masque Biologique Ferree / maska obogaćena kolagenom
• Masque Colagen Caviar / maska obogaćena kavijarom
• E vital Eyes / kolagenska maska za dio oko očiju

 

 SPECIFIČNI TRETMANI

Soin Biosensible …………………. 60.00€
Koža Vam je osjetljiva ? Ovo je tretman kao stvoren za Vas i to uz ekstrakt kivija, brusnice,kurkume i mimoze dobićete umirenu „ušuškanu“ kožu koja će dugo vremena ododlijevati spoljašnim faktorima.

Soin Vernix …………………………. 50.00€
Regenerativni tretman. Nakon stresa ili operacije, mijenja se sadržaj pojedinih elemenata epiderma. Koža može pokazati nedostatke vode i masti što mijenja sastav hidrolipidnog filma. Ove pojave su propraćene osjećajem zatezanja i pojavom malih bora. U ovaj tretman su uključeni omega 6 i omega 3 iz maline,ekstrakt placente i kvasca. Regeneriše,rekonstruira i vraća svježinu što ostaje kao dugotrajni efekat.

Soint Cotour des Yeux…………… 40.00€
Tretman namijenjen licu sa izraženim podočnjacima, te sa vidljivim borama. Oksigenizacijom i dubinskom hidratacijom predjela oko očiju vidljivo se smanjuju bore kao i tamni kolutovi ispod Vaših očiju.

Soin Biologique Feere……………… 50.00€
Za kožu koja je izgubila tonus ovaj tretman je heroj u borbi protiv bora. Osvježava kožu , popunjava bore, dubinski hidrira kožu,a sve to zahvaljujući losionu MC 110, ekstraktu čička i oraha i kolagenskoj maski.

 

Biologiuqe Recherche vam predstavlja SECONDE PEAU -premijerno u svijetu profesionalne njege kože.
Kao istinska zamjena filerima ,ovaj izuzetni anti-age tretman obnavljanja kože, vidno će podići kožu i ukloniti znakove starenja. Zahvaljujući novom djelovanju na ekstracelularni matriks, takodje ubrzava proces zacijeljenja. Seconde Peau je maska koja sadrži hijaluronsku kiselinu medicinskog porijekla ( 80%), a dobijena je postupkom elektroupredanja. Hijaluronska kisjelina farmaceutskog kvaliteta u sastavu maske Seconde Peau čistija je i 40 puta koncentrovanija od hijaluronske kiseline u tradicionalnim kozmetičkim proizvodima.Bilo je potrebno 10 godina istraživanja da bi se pripremila prva mašina za elektroupredanje hijaluronske kiseline. Proizvodnja flastera Second Peau počinje ubrizgavanjem čiste hijaluronske kiseline u mašinu za elektroupredanje , koja radi poput 3D štampača . Tretman Secone Peau ubrzava obnavljanje ćelije i pospješuje cikatrizaciju , radi postizanja odmah vidljivog efekta zategnutosti kože .Poboljšava koheziju , čvrstoću i gustinu tkiva, a istovremeno oblikuje konture lica.