loading

Dvorana Verde: U17 Evropsko prvenstvo za žene

U dvorani „Verde“ organizovano svečano otvaranje Evropskog prvenstva za igračice do 17 godina, koje će u narednih 10 dana biti organizovano u Podgorici.

Uoči premijernog meča naše reprezentacije protiv Islanda, u dvorani „Verde“ organizovano je i svečano otvaranje Evropskog prvenstva za igračice do 17 godina, koje će u narednih 10 dana biti organizovano u Podgorici.

Prisutnima su se obratili predsjednik Rukometnog saveza Crne Gore Petar Kapisoda i predstavnik Evropske rukometne federacije Božidar Đurković.

„Glavni grad naše države domaćin je smotre 16 najboljih selekcija kontinenta, na kojoj će nastupiti buduće zvijezde evropskog rukometa. Zato sa ponosom možemo da kažemo da će oči evropske rukometne javnosti ovih dana biti usmjerene ka Crnoj Gori i Podgorici. Treću godinu zaredom smo domaćini prvenstva Evrope u mlađim kategorijama. Prethodnih godina pokazali smo se kao dobri domaćini i dobili priznanja za najviših adresa evropskog i svjetskog rukometa, uvjeren sam da će isti utisak biti i nakon deset dana šampionata koji je počeo danas. Svim učesnicima i službenim licima želim ugodan boravak u Podgorici i Crnoj Gori. Kao organizatori potrudićemo se da se kućama vratite sa najljepšim uspomenama, uz želju da nam uskoro ponovo dođete. Srećan početak prvenstva i mnogo uspjeha na sportskom terenu“, kazao je Kapisoda.

Adresa

Oktoih 2, Donja Gorica, Podgorica

Email

info@vcpodgorica.com

Telefon

+382 20 440 000

Login Account

Already a Tayta Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.